Business Shaklee Income Student RM6500 Sebulan

Business Shaklee Income Student RM6500 Sebulan

Student IPT bijak dalam pelajaran tu biasa. Bijak belajar & bijak cari peluang, tu memang luar biasa. Lebih luar biasa, masih belajar tapi sudah mula ada income mengalahkan orang yang bekerja.

Super luar biasa, walaupun masih belajar, tapi berjaya lompat rank dari Supervisor ke Coordinator. Kami pun tak sempat melompat macam dia.

Ini baru bulan ke-2 membina bisnes. Bayangkan lagi 2-3 bulan? Lagi 2-3 tahun? Tak mustahil muda-muda dah jana income 6-angka sebulan.

Tahniah Fatiha Padzillah!

Masa mula2 kenal dgn Ton last month pun dah dapat rasa aura seorang leader. Umur bukan penghalang, utk student jana income.

Kalau korg ada adik beradik, saudara mara atau kawan-kawan yang masih belajar tapi tak sabar memulakan bisnes yang luar biasa macam ni, mai PM tepi. Kita sembang2 mcm mana nak skor macam ni.

Apa yang BEST Business Shaklee ni?

1.Sistem Bonus yang UNLIMITED 

Sistem bonus Shaklee telah dipatent kan. Company lain tak boleh tiru tau. dan Shaklee boleh bayar bonus banyak mana ikut sales korang. Klau layak bonus RM100k pun Shaklee boleh bayar. Malah ada yang income RM700k sebulan.

Paling BEST  bonus Shaklee UNLIMITED . Tak kira rank kita. bonus boleh UNLIMITED. walaupun di rank pertama kalau sales kita besar boleh capai RM3k, RM4k sebulan

 

Bonus sebulan. dan ini yang kita layak dapat sebab usaha kita maka inilah yang akan masuk ke account bank ini. Tiada discount discount. Setiap 14hb setiap bulan bonus akan masuk ke acc bank

 

2.  Product HIGH DEMAND

Tak kira musim PKP ke musim durian ke musim banjir ke permintaan product Shaklee sentiasa meletops, tinggi demand. Bukan ikut musim. Setiap bulan kami berjaya buat sales min 5 angka bertahun tahun.

 

 

Permintaan 20 botol VIVIX pada 1 June 2020 lepas. 1 botol vivix berharga RM475 tau. kalau 20 botol bermakna RM9500 orang sanggup laburkan untuk sihat. dan vivix walaupun MAHAL tapi HOT Selling setiap bulan.  Saya sendiri pernah jual 50 botol sebulan.

bayangkan vitamin C Shaklee SOLD OT 30, 000 botol dalam masa 2 hari

Boleh bayangkan permintaan sangat tinggi. jadi tak rugi jadi pengedar

 

3. Group Support

Dalam business ni kta tak buat sorang sorang tau. Kita buat as team. kita ada mentor yang akan guide kita. Jadi kita akan sentiasa orang akan guide kita cara nak closed sales, cara nak grow dalam business . Tinggal kita je nak buat atau pun tidak. Buat confirm sales 5 angka setiap bulan

Berminat nak buat Business Shaklee?

Hanya dengan RM35 modal permulaan, anda boleh mendapat CASH, PERCUTIAN MEWAH, AWARD DAN CAPAI IMPIAN HIDUP ANDA

Berminat nak buat business Shaklee secara part time or full time, jom Ainul tunjukkan cara

Boleh hubungi Ainul di

www.wasap.my/60133612717/businessShaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat