Buah Pinggang Normal Minum Vivix Shaklee

Buah Pinggang Normal Minum Vivix Shaklee

Abah Dan Vivix , Buah Pinggang Normal, BP Ok
[ABAH SENYUM SAMPAI TELINGA!!!]

Assalammualaikum.

Hari ni admin sebak dan happy sgt dpt mesej dari insan tersyg .

Bulan lepas abah mengadu bacaan buah pinggang da tinggi, da lebih paras normal. Tekanan darah tak pernah turun katanya . Naik je mendadak .

Hari2 risau . Hari2 down . Hari2 cakap da nak mati abah ni 😢😢 Admin terus suggest abah ambil vivix shaklee .

Abah stat ambil vivix konsisten bulan lepas. Tak pernah tinggal . Langsung tak minum kafein. Makan pn jaga .

Hari ni abah check up. Terus hntr mesej ni. Admin call dgr suara abah bukan main gembira lagi ! Kakngah kata siap joget abah sampai rumah tadi . Haha

✅ BACAAN BUAH PINGGANG ABAH NORMAL !
✅ BP PUN DA NORMAL !
✅ TAK PERNAH BACAAN ABAH CANTIK MCM NI DIK!

Alhamdulillah ! Alhamdulillah .

Korang mesti paham perasaan admin kan ? Syukur tak terkata ! Segala beban dan serabut admin hilang .

Korang, ni slh satu sbb admin serius dalam shaklee . Nak bantu mak abah capai tahap kesihatan hingga akhir hayat.

Korang pn boleh hadiahkan Vivix Shaklee ni utk mak ayah . Harga setanding kualiti tau . Yela, dihasilkan dari 4 bahan terbaik di dunia tau ! 100% semulajadi, selamat dan berkesan . InshAllah mmg sgt membantu apa je masalah parents korang .

Admin nak share satu tips supaya korang tak rasa mahal sgt vivix ni, kongsi duit adik beradik, hadiahkan 2 botol utk ibu ayah . InshAllah lg murah rezeki korang bila mak ayah sembuh dan tgk dorg happy mcm abah admin .

Sekadar perkongsian petang dari admin yang terlajak gembira dan bersyukur hari ni !

Admin nak offer special price utk korang yg ikhlas nak bantu mak ayah korang . Wasap je admin okay .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *