PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Body Mantap

Body Mantap

BINI PANDANG BADAN SADO?
BINI PANDANG PERUT MANTAP?
BINI PANDANG SADO JE HUJUNG MATA?

Orang perempuan pon macam mata lelaki juga.
Nak tengok yang badan smart.

Asyik lelaki je nak semua cantik body meletops.

Ha abang² jangan ingat bila awak² dah ade bini, anak semua. Badan tu biar membuyutt ke depan kalah perut bini.

Biarkan lemak bertepu. Tambah² kalau dah badan tu semakin bambam. Awak tu tempat si isteri tido.

Tak takut ke badan perut semua membesar?
Ade bauuu asammm sikit?

Bini pon manusia. Dia pon mesti nak laki dia smart, bergaya, kacak, kurus, sado, hensem..

Kan akak semua?

So abg kalau sayang kan bini nak kurus smart, mai try #OMEGA #GUARD SHAKLEE ni.

Kempis kan balik perut seperti zaman bujang.

Akak yang sayangkan laki, nak bagi pakai saiz baju M. Belikan sebotol.

Supaya bila berjalan tak lah orang keliru siapa mengandung… Giteww..

Leave a Reply

Open chat