PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Bisnes Shaklee Meningkat 250% Masa PKP 2020

Bisnes Shaklee Meningkat 250% Masa PKP 2020

SAYA NAK BERUBAH??

Bila thn baru menjelma ramai yg set new dreams new targets

Bagus paling kurang kite berani tetapkn matlamat dan berani berimpian besar…tahniah jika anda di kalangan yg ada matlamat dan impian..sbb satu je ingat kata2 ni.

” Org yg tiada impian adalah org yg telah MATI sblm ajal..”

Bila sorot pencapaian 2020 kite dapati ramai jga yg lum capai target..

Byk faktor boleh justifikasikn..ekonomi merosot,kekurangan daya beli,pengangguran meningkat dsbnye..list masih panjang..ada yg bg alasan sbb biz partners yg bgerak atau slow down dan cabaran dari flatform ecommerce mcm2 alasan.

Secara keseluruhan byk biz menurun dan ada yg tutup kedai..tp yg senyum adalah biz berkaitan kesihatan(wellness industry)..jika kite amati prestasi bursa saham pun begitu..kauter kesihatan yg melonjak.

Alhamdulillah biz shaklee secara umum mgalami kenaikan 250% asbab PKP..ia merupakan rahmat dlm kegawatan.

Tp masih ada yg tanya ayahanda ” bukan ke MLM is dying away..” mereka tak fhm MLM yg genuine makin bkembang terutama syarikat yg besar teguh serta lme dlm pasaran spt shaklee..skrg shaklee adalah “Modern solutions to modern problems”.Skrg kite guna terma Networkmarketing.

Cuma satu je klu kite nk berubah nasib thn 2020 kite wajib ubah MIND SET dan ubah SIKAP.

Ubah dari mind set cukup mkn ke growing mind set..ubah dari mind set yg tak serius pandang remeh industri ni kpd lebih fokus nampak BIG PICTURE dan jelas yr BIG WHY..anda perlu seseorang utk bg nampak dan RASA how big and how noble this biz..

Org yg bimbing anda mesti seorang yg dah nampak dan rasa nikmat kjayaan..bkn hanya pandai cite teori je..mereka ni dah tbukti bjaya dan btahan lme paling kurang 5 thn.

Usah malu utk cari mentor yg perform dan effektif jika anda ingin Grow 2021..ubah cara berfikir ubah sikap dan paling penting ubah tahap komitmen dgn smgat yg sentiasa membara.

Jika anda sanggup ubah anda akn berubah..
Perubahan bmula dari dlm diri sendiri bkn org lain.

Ayahanda doakn 2021 jd thn gemilang buat kite sume..In sha Allah.

CHANGE or BE CHAINED

BERUBAH atau REBAH.

Setuju ke ni?

Leave a Reply

Open chat