PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Bisnes Shaklee Elak Overwork Malaysia

Bisnes Shaklee Elak Overwork Malaysia

Orang Malaysia #4 paling overwork di dunia, walaupun public holiday paling banyak?

Ada banyak faktor yg menyumbang kepada terlebih kerja. Antaranya, isu kemampuan atau affordability. Income kebanyakan orang Malaysia tak setanding dengan kos sara hidup yg agak tinggi; terutamanya di lembah klang. Sbb tu banyak yg pilih bekerja lebih masa, duit overtime tu serba sedikit membantu juga.

Ini antara sebab kami decide nak memulakan bisnes sendiri, dan sungguh2 bangunkan bisnes sampai takde rehat hujung minggu (weekdays dah sibuk dengan kerja makan gaji). Supaya kami dapat the time & financial freedom, sampai boleh pilih untuk enjoy kerja; bukan pergi balik office sebab terpaksa kerja.

Sebab, kami sayang juga kerjaya kami.

Jika ada antara u’olls yg sayangkan kerjaya sedia ada, usahakanlah bisnes Shaklee ni sungguh2. Supaya u dapat the best benefit yg both world can offer. You dapat time/financial freedom from the business & dapat job satisfaction di tempat kerja. Since the income yg kita dapat boleh catch up living cost sedia ada, insyaAllah hidup kita pun kurang stress unecessary.

*business ni boleh bagi you the time & financial freedom yg you inginkan, jika dibangunkan dengan cara yg betul (ikut sistem)

Leave a Reply

Open chat