Betul ke Vivix Boleh Membantu Mencegah Kanser?

Betul ke Vivix Boleh Membantu Mencegah Kanser?

Bagaimana VIVIX Membantu Kanser ini?

Diingatkan VIVIX bukan UBAT ye. Rawatan kimo, ubat yang doktor cadangkan sila lakukan. vivix hanya jus kesihatan yang membantu proses penyembuhan , lengkapkan nutrisi dalam badan

Cancer terjadi apabila terdapat sel yang rosak di dalam badan dan menduplikasikan dirinya sendiri tanpa kawalan. Sel yang sihat, kebiasaannya akan mati dengan ‘membunuh dirinya sendiri’ dalam proses yang dinamakan apoptosis atau juga dikenali sebagai Programmed Cell Death (PCD). Proses ini berlaku selang beberapa hari dan penting supaya sel baru dapat dibentuk dan sel yang rosak dapat dibuang.

Proses apoptosis ini dikawal oleh signal-signal daripada sel itu sendiri atau daripada luar sel. Dalam kes cancer, signal untuk sel tersebut mematikan diri tidak dapat disampaikan kepada sel tersebut. Ini menyebabkan sel tersebut terus hidup dan ‘beranak pinak’.

Betul ke Vivix Boleh Membantu Mencegah Kanser?

Salah satu daripada kandungan utama dalam Vivix adalah RESVERATROL yang telah terbukti dalam banyak kajian saintifik boleh membantu mencegah dan merawat kanser

Antara kajian saintifik yang membuktikan keberkesanan resveratrol melawan cancer:

Kajian dalam Annals of The New York Academy of Sciences pada tahun 2011 melaporkan beberapa kajian awal menunjukkan resveratrol mempunyai kesan anti cancer.

Kajian yang diterbitkan oleh FACEB jurnal pada October2011 menunjukkan resveratrol Berjaya menghalang sel cancer payu dara daripada membesar.

Kajian yang dibuat oleh University of Nebraska pada tahun 2008 mendapati resveratrol Berjaya menghalang estrogen daripada bertindak balas dengan DNA dan menyebabkan cancer payu dara.

Kajian yang dibuat oleh University of Florida pada tahun 2011 menunjukkan resveratrol mempunyai sifat anti-carcinogenic yang boleh menghalang sel normal menjadi sel cancer.

Kajian yang dibuat oleh University of Kansas pada tahun 2012 menunjukkan resveratrol boleh membantu menghalang cancer prostate daripada membesar.

Bagaimana Vivix Membantu Merawat Kanser?

Vivix membantu merawat cancer dengan membetulkan DNA sel yang rosak supaya signal sel dapat diproses dengan betul. Ini akan menyebabkan sel-sel cancer yang rosak ini ‘membunuh diri’ melalui proses apoptosis.

Apabila semakin lama menggunakan Vivix, sel-sel cancer akan semakin berkurangan dan akhirnya hilang. Anda boleh teruskan dengan Vivix walaupun anda sudah bebas cancer kerana khasiat Vivix sangatlah banyak.

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat