PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Berjaya Hamil Dengan Shaklee

Berjaya Hamil Dengan Shaklee

Alhamdulillah, berjaya pn tiha ni hamil dengan Shaklee. Sekarang ni pun pregnant amalkan Shaklee dan kurang rasa loya. JOM KIta ikuti ceritanya dibawah

BERJAYA HAMIL
Bissmillah hirahmannirrahimm..

Alhamdullillah bsyukur sy ke hadrat Allah swt kerana dengan izinNya sy kini hamil dengan bantu dan usaha mengamalkan makanan tambahan dari Shaklee. Bukan nak berbangga diri tapi ini lah hakikatnya.

Pada mulanya sy terkilan dan sedih kerana keguguran pada 10 Mei 2013 tetapi berkat doa dan usaha sy disahkan hamil pada 16 Oktober 2013 di mana usia kandungan saya telah mencapai ke 5 minggu ketika itu.

Sy tidak sangkal akan kehebatan vitamin Shaklee ni kerana sy tidak berpantang mahupun berurut setelah mengalami keguguran pd Mei lalu. Malah sy xjaga makan lgsg.. sy hanya amalkan GLA + Vita E + ESP…!! Kemudian, apabila disahkan hamil, sy amalkan ESP + B Complex + Vitalea + Chewable Vita C.. + Ostematrix… Alhamdullillah tidak ada alahan teruk tetapi sekadar mual-mual mgkn kerana perubahan hormon.

Kini, cinta saya pada Shaklee sangatlah menebal! Bukan sahaja berkesan, malah selamat dan semulajadi.. Kepada mereka yg masih ragu-ragu, rasakan dahulu sebelum menilai. Terima kasih ‪#‎Shaklee‬! . Nak order boleh call Ainul 0133612717.

Leave a Reply

Open chat