PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Beli Vellfire Cash Dengan Duit Shaklee

Beli Vellfire Cash Dengan Duit Shaklee

BONUS KERETA SHAKLEE

Shaklee bagi bonus kereta ni dalam bentuk cash. Jadi, once you qualified (layak) maka akan bertambahlah income sedia ada. Biasa dapat income RM3K boleh bertambah lagi anggaran RM1k at least

Banyak tu ada tambahan macam tu.. cash pulak tu. Pandai-pandai la guna. Pesan saya senang aje, invest balik untuk bisnes. Untuk grow your own business. Until your money can work for you.

Bonus kereta Shaklee takde expiry date. Lifetime selagi kita aktif menguruskan organisasi bisnes kita. Just keep growing ok sebab bonus ini tiada limit! Average 4 – 5 angka sebulan boleh dapat.

Kalaulah kita memang mendedikasikan duit bonus kereta sebanyak itu memang untuk buat bayar kereta setiap bulan, kereta apa agaknya tu kan?

Tapi dengan bisnes Shaklee, kereta CASH pun boleh beli sebenarnya. Kalau tak mampu lagi beli Vellfire secara cash (bukan setakat down payment tapi all in cash); hobi main kereta control ni pun seronok bila ada banyak cash tau

#masterhadhatinamkb #supermomshakleestory

Leave a Reply

Open chat