PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Bebas Jaundice Ibu Berpantang Dengan Vivix Shaklee

Bebas Jaundice Ibu Berpantang Dengan Vivix Shaklee

Testimoni Berpantang dengan VIVIX 🍇

Assalamualaikum, nama saya Nuranita suri. Boleh panggil Nita.☺️

Ok, hari ni Nita nak share pengalaman adik Nita berpantang dengan Vivix.

Nama adik Nuraihan Suri. Berpantang selepas bersalin anak pertama. Diduga dengan anak jaundice dan jahitan luka bersalin yang banyak.

Seawal lepas bersalin sehingga hari ke 4, adik rasa badan lemah longlai tak bermaya, susu kurang, dan bacaan kuning anak semakin tinggi.

Mula dari hari ke-4 (3hb mei) berpantang Nita cadangkan ke adik untuk makan Vivix tapi dari stok makan sendiri yang Nita ada. Dapat makan 2 hari saja lepastu habis. Masa ni bacaan kuning baby Alhamdulillah mula turun banyak (4hb mei).

Badan adik rasa bertenaga dan mula sihat. Dia ada kata dah macam bukan orang berpantang. 😅 Dia pun ada makan vitamin c dan zink sejak balik hospital.

Kemudian adik order vivix dengan Nita, selang beberapa hari baru vivix sampai.

Nak cerita sementara vivix belum sampai memang adik makan makanan berpantang macam biasa + makan anggur hitam. Alhamdulillah ada juga penurunan bacaan kuning baby.

8hb mei vivix baru sampai kemudian adik terus makan. 2x sehari. Harini 12hb mei bacaan kuning baby turun banyak lagi. Susu pun banyak Alhamdulillah. Adik Nita pun gembira senang hati. Luka dia pun dah cantik.

Ni Nita sertakan bacaan kuning baby ikut tarikh temujanji dengan doktor.

2 Mei ➡️ 188
3 Mei ➡️ 212
4 Mei ➡️ 173
8 Mei ➡️ 153
12 Mei ➡️ 119
15 Mei ➡️ Insya-Allah bebas jaundice.

Pengalaman ni sebenarnya bermula dari Nita sendiri dan Nita share kepada adik. Jadi Nita share di sini semoga dapat membantu orang lain juga ☺️

best kan berpantang dengan vivix

Leave a Reply

Open chat