Batuk Lega Dengan Omega Guard Shaklee

Batuk Lega Dengan Omega Guard Shaklee

BATUK KAHAK PALING LAMA NAK SEMBUH

Ainul jarang batuk tapi kalau batuk memang ambik masa lama nak ok.lagi lagi kalau time pregnant . Pernah batuk sampai 2 minggu tak henti 😭. Tau tau la kalau batuk ni sampai terkencing. Tengah solat batuk tak henti. Stresss ooooo

Anak anak pun sama. Bila batuk nak tidur susah. Bila tidur tak lena, berkualiti, esok bangun asyik meragam je.

Sekarang dah la virus segala bagai. Takut weiii

Jadi langkah pencegah dan bantu proses batuk lega dengan lebih cepat Ainul dan anak anak amalkan OMEGA GUARD.

BAGAIMANA OMEGA GUARD MEMBANTU BATUK BERKAHAK?

1.Secara semulajadi bersifat anti-keradangan. Batuk menyebabkan keradangan terhadap peparu.

2.Tingkatkan sistem imun dan kesihatan peparu.

3.Mencairkan kahak. Asid lemak Omega-3 menghalang pembentukan leukotrienes dari asid arachidonic yang berperanan dalam menyebabkan asma.

Semua pun tau kan minyak ikan ni penuh khasiat. Dan minyak ikan terbaik adalah Omega Guard sebab

1. 90% EPA DHA . Biasa minyak ikan 50% je epa dha. 50% minyak kosong. Huhh

2. 3 kali penyulingan untuk buang merkuri, bahan kimia yang bahaya

3. Ambil dari ikan kecil. Kalau ikan besar lagi banyak la bahan bahaya dari laut yang dia telan

Konsistent ambil Omega Guard ni akan rasa perbezaan. Ingat konsistent ambil hari hari.supplement bukan ubat

Nak Order Omega Guard boleh whatsapp Ainul ye.

www.wasap.my/60133612717/omegabatuk

Harga tengah offer murah giler ni. Grab la 2-3 botol untuk 1 family .

A clever person solves a problem. A wise person avoids it.~ Albert Einstein

#ddsbusiness

Leave a Reply

Open chat