Basic-H Shaklee Boleh Cuci Aircond

Basic-H Shaklee Boleh Cuci Aircond

Baru kami tahu basic-h shaklee boleh buat cuci aircond. Yang ni saya baca status abe firdaus yang sangat aktif dengan macam macam bisnes

Testimoni Cuci Aircond Dengan Basic-H Shaklee

Teringat masa buat kerja aircond di Lembah Klang tahun 2018, saya gunakan Basic H ni sebagai ganti kepada asid untuk cuci / servis aircond.

Apa??? Biar betul bro?!
Guna Basic H boleh ganti asid untuk cuci aircond?!

Iya, itu hakikatnya. Namun jenuh juga nak dapatkan formula campuran yang betul sesuai khusus untuk cuci aircond terutamanya yang kotorannya padu & melekat yakmat. Allah je tahu perasaan geng aircond bila buka cover aircond macam tu.

Mulanya memang agak ragu keberkesanannya berbanding asid yang biasa kami gunakan. Iyalah, tak pernah guna, namun tetap beri harapan positif. Rupanya, kesan pembersihannya sama dengan asid. Alhamdulillah, cantik!

Lagi menarik, saya yakin Basic H jauh lebih selamat kepada pengguna aircond & kepada sistem perparitan / kumbahan.

Iya, selepas cuci aircond guna asid, kesan asid masih ada tertinggal. Maka itu udara tercemar dengan asid dihidu setiap hari oleh pengguna, selepas technician aircond keluar dari rumah mereka.

Dengan Basic H sebagai ganti asid, pengguna lebih selamat kerana ia adalah bahan organik & tidak memberi impak negatif kepada pengguna, berbanding asid aircond.

Jika anda sayangkan keluarga anda, saya sangat sarankan anda simpan Basic H ni di rumah & minta technician aircond anda gunakannya untuk cuci aircond rumah anda.

Jom Order Basic-H Shaklee

Ok kalau nak order basic-h shaklee, tekan je link wassap dekat kiri korang tuh. memang berbaloi baloi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *