PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Barang yang Cepat Laku Dijual Online. Peluang Business Modal Rendah, tak perlu Simpan Stok

Barang yang Cepat Laku Dijual Online. Peluang Business Modal Rendah, tak perlu Simpan Stok

Barang yang Cepat Laku Dijual Online. Peluang Business Modal Rendah, tak perlu Simpan Stok, HQ yang tolong uruskan semua. Ini antara benda yang ramai mencari bila nak mencari peluang perniagaan.  Ada ke business macam ini? Kalau ada betul ke product yang bagus sampai laku dijual di online? dan boleh ke sales sentiasa ada demand setiap bulan dan bertahun tahun?

Barang yang Cepat Laku Dijual Online. Peluang Business Modal Rendah, tak perlu Simpan Stok

Jika ini business yang ada cari ye ada dan ini lah yang business saya lakukan sejak 2012. dan setiap bulan demand sentiasa ada. Malah min sales RM10k dalam masa 2-3 hari dah boleh dapat. Mudah kan. Product bagus, sistem marketing plan pun senang faham dan terbaik. Mana nak cari.

 

 

 

 

 

 

 

30,000 botol Vit C terjual dalam masa 2 hari

1000 tong ESP dalam masa 1jam habis terjual

Alhamdulillah musim pkp ni permintaan tinggi supplement. Ada yang nak minuman untuk sahur dan berbuka, untuk tenaga, untuk kurus , nak cantik, nak tambah susu

paling happy bila team #ddsbusiness happy income naik berganda dari bulan Feb, Marc dan April makin naik.

Bermodalkan hanya bermula dari RM35 siapa sangka boleh jana income RM5k, RM10k., RM20k dari rumah

Ada yang berminat nak jadi pengedar kami?

Permintaan Customer Setiap bulan Tinggi dan Repeat Order Setiap Bulan

Business yang baik adalah orang beli dan beli lagi. sentiasa repeat order. baru lah business makin grow dan kita pun tak pening asyik kena cari customer baru setiap bulan. Dengan business Shaklee, seorang customer boleh beli beratus, beribu. Bulan depan dia beli lagi beratus beribu. kan best !!

Dan yang best lagi product Shaklee ni untuk seisi keluarga. Bukan untuk wanita je, lelaki aje. 1 family boleh makan. Contoh customer wanita asalnya beli untuk kulit, kemudia dia nak beli untuk kurus, mengandung, menyusu, berpantang. dia beli untuk suami, anak anak, parents. 1 customer boleh buka peluang besar pada kita.

 

 

Berminat nak Buat Business Shaklee & Nak Join Kami as Mentor Anda

 

Ainul Mustafa & Faiz Saaid
Ex Engineer , Master in Electrical Engineering UTM, Tutor Fac Engineering UM
Blogger, Full Time Business Shaklee
31 Supermum Influencers in Malaysia : https://bit.ly/35wDZ4L
Key Coordinator Shaklee
Impact Speaker National Conference 2019
Top 10 New Business Leader Income 2013
Sales 6 figures since 2012
5 figures income per month
Fast Track Car Bonus Achiever since 2013

Join Us Now

Whatsapp to join – www.wasap.my/60133612717/joinbusiness

Email : ainulfadzilah@gmail.com

FB: Ainul Mustafa

Leave a Reply

Open chat