Apakah Performance Drink Shaklee ?

Apakah Performance Drink Shaklee ?

APAKAH PERFORMANCE DRINK SHAKLEE?

Performance Drink Shaklee merupakan minuman isotonik TERBAIK kerana tidak mempunyai karbonat dan kandungan gula yang sangat minimum. Ia membantu mengawal paras bendalir didalam badan kita supaya tidak terlalu kering dan tidak pula terlalu banyak.

Pertama kali Performance Drink Shaklee dihasilkan pada tahun 1980-an oleh saintis Shaklee dan University Yale untuk membantu projek penerbangan DAEDALUS (human-powered flight programme).

Performance Drink Shaklee merupakan MINUMAN SUKAN PERTAMA bagi para atlet di Amerika Syarikat. Melalui pemerkasaan produk, penerbangan DAEDALUS telah mencipta rekod sejarah sebagai penerbangan berkuasa manusia yang terjauh iaitu 72 batu dan REKOD ITU MASIH BERTAHAN SEHINGGA KINI.

Performance Drink Shaklee juga telah direka khusus untuk para angkasawan NASA, Amerika Syarikat. Para atlet bertaraf antarabangsa dan pengembara terkemuka memilih Performance Drink Shaklee sebagai pilihan pertama mereka.

Ujian klinikal membuktikan rumusan eksklusif Opticarb yang sudah dipatenkan ini akan meningkatkan tenaga otot sebanyak 6 KALI GANDA, memberi tenaga dan memelihara sirkulasi bendalir dalam badan. Berbanding dengan minuman sukan yang lain, Performance Drink Shaklee mempunyai lebih 67% otot glikogen (sumber tenaga) dan menyediakan tenaga daripada 3 jenis karbohidrat dengan segera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat