PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Alfalfa Shaklee Badan Sedap

Alfalfa Shaklee Badan Sedap

Tak boleh bayangkan, sebenarnya, bebaru ni aku suka makan produk shaklee, dulu produk shaklee nih letak dalam almari, buat pameran, tapi lepas tuh, lepas tuan haji roslan suruh aku makan dengan banyak, lebih lebih lagi vitamin C, B, alfalfa, aku memang pulun, dan paling best, badan aku rasa SEDAP, hahaha, apa yang sedap tuh ? hahaha

Susu Memancut ?
Hhahahha, ini kalau para ibu makan, para suami makan jangan risau, bagus untuk detoks badan, hahaha. Tapi cerita pasal gua makan shaklee nih, dulu bolehlah dikatakan gua nih tak boleh langsung nak tidur lambar, asyik pening kepala je, muntah-muntah, gua ingat lagi, kalau gua kerja rajin sikit je, kalau tak jaga badan, bawak kepada demam, sampai masuk hospital. Adui, gile weih, itu dua tahun lepas, kerja rajin sangat, badan tak terjaga, tak makan vitamin. Jadi memang lepas kalau tidur lambat, mesti badan tak sedap, pagi dah selsema macam orang gile

Tak Pancit Dah
Hhahah, kalau makan vitamin shaklee itu, gua makan je apa yang wife gua beli tuh, dari Omega, GLA, dan VIVIX dapat free, DTX complex yang upline gua bagi, semua gua bantai, barulah sedap badan, hahaha. Memang rasa lain, kalau tidur lambat sikit, pagi bangun badan masih sedap. Dulu gua kalau lambat bangun je, habis gua, satu harituh memang lembikle. Adui, gua dahlah kerja nak update blog, mestilah ambil masa sikit, lagi lagi duduk depan komputer memang lama, ituleh pasal

Jom Makan Shaklee
Untuk para suami, yang jadi pemenang roti breadwinner dalam keluarga, jom makan shaklee, kerja kuat baru semangat, sekarang ni pun jerebu wooo, adui, kena jaga, memang vitamin C dalam badan korang akan berkurangan, jadi kena topup vitamin C ok ? Makan makan jangan tak makan. Keluar duit sikit beli vitamin C,  tapi gua cakap, memang berbaloi baloi, tak rugi pun,

Leave a Reply

Open chat