Air Oren Organik Shaklee Bantu Tambah Tenaga Ketika Berpuasa

Air Oren Organik Shaklee Bantu Tambah Tenaga Ketika Berpuasa

Performance Drink ni minum masa cuaca panas segar sangat rasanya. Lepastu bubuh ais, masukkan daun pudina dalam cawan. Hmmm satu jug pun rasa macam tak cukup.

Saya ingat lagi masa puasa dan mengandung 2 tahun lepas. Benda ni lah saya kerjakan setiap kali waktu sahur dan berbuka.

Sebab nak bagi badan sentiasa terhidrat walaupun puasa. Memang segar sangat sangat lepas minum.

Cergas je badan bila time nak solat terawikh.

So siapa je yang sesuai minum Performance Drink Shaklee nih?

✅ Para ibu yang menyusukan anak

✅ Mereka yang mempunyai gaya hidup yang aktif dan aktif bersukan.

✅ Mereka yang berpuasa. Sesuai untuk sahur dan berbuka.

✅ Mereka yang kurang minum air dan dehidrasi.

✅ Sering diserang sakit kepala atau migrain.

✅ Anak-anak yang demam. Mereka yang terasa nak diserang demam atau sedang demam.

✅ Sebagai pengganti kepada minuman isotonik lain yang berkarbonat dan gula berlebihan.

PERFORMANCE DRINK ni kalau dapat minum sejuk-sejuk memang tak toleh kiri kanan dah jangan lah buat segelas, lagi-lagi untuk Ramadhan. Punca bergaduh nanti. Huhuhu

Apa yang best sangat air ni?
✔️ Tingkatkan daya ketahanan badan
✔️ Bekalkan tenaga
✔️ Cegah penyahidratan
✔️ mengekalkan paras gula

Sesuai sangat buat hidangan berbuka ramadan nanti .

Performance Drink paling customer cari musim2 panas ni untuk elak dehidrasi.

🌹 Ibu menyusu yang risau kekurangan susu dan haus berlebihan di bulan Ramadhan nanti.
🌹 Untuk anak2 yang baru belajar berpuasa.
🌹 Untuk sesiapa yang bekerja dalam keadaan panas.
🌹 Untuk mereka yang tidak sihat, untuk bekalkan tenaga pada badan.
🌹 Untuk ibu ayah bertenaga.

Boleh kata sesiapa shaja yang nak kekal bertenaga la. Boleh diminum untuk seisi keluarga.

Kenapa Performance Drink lain daripada minuman tenaga yang lain?

✔️ Kandungan gula yang terdapat dalam Performance Drink kurang

✔️Mempunyai kepekatan karbohidrat yang sama dengan darah dan membolehkan ia mudah diserap untuk mengekalkan paras gula dalam darah

✔️ Membantu mengurangkan penyah-hidratan (kurang air, kehausan) kerana dilengkapi dengan kandungan natrium yang membantu mempercepatkan penyerapan air ke dalam tubuh

✔️ Mengandungi potassium, kalsium, sodium, phosphorus, magnesium, dan chloride yang membantu membekalkan tenaga dan mengimbangi metabolisme air dalam tubuh

✔️ Membantu memberikan tenaga kepada otot dan sel dengan cepat, serta meningkatkan daya ketahanan otot

✔️ Mempunyai lebih 67 % otot glikogen ( sumber tenaga )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat