PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Air Mani Cair Tidak Subur Sukar Dapat Anak

Air Mani Cair Tidak Subur Sukar Dapat Anak

Air mani yang banyak dan pekat bukan petanda seseorang lelaki itu subur. Begitu juga dengan air mani cair ia tidak bermakna tiada benih ataupun tidak subur. Air mani yang cair itu adalah sesuatu yang normal. Air mani akan cair dalam masa 10 hingga 15 minit jika ia pekat waktu keluar. Sperma sebenarnya mudah ‘berenang’ atau berkeliaran jika air mani itu cair. Air mani yang pekat dan tidak mudah cair ialah satu petanda bahawa sistem anggota reproduksi lain iaitu pundi prostat tergendala dan perlu mendapat rawatan.

pergerakan sperma lambat

Air mani cair tidak bermakna tiada benih?

Selain itu kebanyakan lelaki berpendapat air mani perlu keluar secara pancutan, lebih jauh dipancut kononnya lebih baik lagi. Pendapat ini sememangnya tidak betul. Tidak kira sama ada air mani keluar secara meleleh atau memancut di dalam faraj, asalkan ia keluar dan dapat di salurkan serta di terima oleh faraj. Masalah KETAKSUBURAN org lelaki.

  1. Sperma cepat lemah/mati sblm persenyawaan.
  2. Peluru kosong. Hanya semen/air mani semata2 (tiada sperma)
  3. Bilangan sperma sedikit.

Cadangan vitamin kesuburan lelaki.

1. Vita-lea

Vita-Lea® adalah formulasi dicipta khas untuk menyokong keperluan khusus lelaki dan wanita. Setiap hidangan memberikan 28 jenis vitamin penting dan mineral kritikal, termasuk vitamin C, dan Beta Karotena untuk perlindungan antioksidan. Vita-Lea® Iron Formula mengandungi 400mcg asid folik, vitamin B yang diperlukan untuk tubuh yang sihat, melalui sistem pengangkutan mikrosalutan berpaten, direka untuk memastikan penyerapan asid folik. mengandungi zinc utk meningkatkan bilangan sperma dan hormon testosterone.

vita-lea

2. Vita-E dgn Selenium

Vitamin E Shaklee adalah antioksidan dan ia penting untuk mengekalkan kesihatan yang baik. Vitamin E juga membantu mengekalkan sistem imun yang kuat di mana kajian menunjukkan bahawa Vitamin E meningkatkan fungsi imun dikalangan orang-orang tua. meningkatkan pergerakan sperma dan kualiti sperma serta mengurangkan kecacatan pada sperma. Memperbaiki dan melindungi organ pembiakan lelaki.

vitamin e

Bagaimana mahu membeli vitamin ini?

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar

Leave a Reply

Open chat