PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

9 Manfaat Vivix Shaklee

9 Manfaat Vivix Shaklee

VIVIX SHAKLEE TINGGI ANTIOKSIDAN

Makanan tinggi antioksidan beri banyak manfaat pada badan.

1. AWET MUDA – Vivix kaya dengan Resveratrol dan Polifenol yang sangat bagus bertindak sebagai anti-aging.. So kalau amek Vivix dari usia muda ni, InshaAllah merasa lah nampak muda bila makin berusia nanti.

2. KAWALAN GULA – Resveratrol dalam Vivix membantu mengekalkan paras insulin dan bantu elak pembentukan AGE protein.

3. TURUN BERAT BADAN – Vivix membantu untuk meningkatkan metabolisme badan sekaligus membantu turunkan berat badan dengan sihat.

4. TINGKAT KESIHATAN SECARA MENYELURUH – Secara asasnya, Vivix bertindak memperbetulkan sel dalam badan dari peringkat DNA. Bila sel sihat, organ sihat, sekaligus seluruh badan akan sihat.

5. UNTUK MEREKA YANG TTC – Vivix boleh dijadikn salah satu ikhtiar, atas sebab yang di atas di mana Vivix membantu menyihatkan dari peringkat SEL, maka seluruh organ akan jadi sihat termasuk organ peranakan.

6. CEPAT SEMBUHKAN LUKA – Untuk mereka yang luka czer ataupun jahitan, sangat disarankan untuk minum Vivix bagi percepatkan penyembuhan luka.

7. KURANGKAN SAKIT PINGGANG & BELAKANG – Rata rata yang ambil Vivix selepas czer mengaku sakit pinggang dan belakang berkurang.

8. ANTI KERADANGAN – Membantu untuk kurangkan keradangan contohnya jerawat di kulit, atau keradangan dalam organ dan sel badan.

9. MEMBANTU SAKIT AKIBAT PENUAAN – Bagus diamalkan untuk ibu ayah kita yang ada penyakit akibat penuaan. Vivix bukan ubat, sebaliknya bantu tingkatkan kesihatan tubuh badan secara optima bila sel badan sihat.

Kalau berminat nak dapatkan Vivix boleh pm terus

Leave a Reply

Open chat