PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

6 Manfaat Lecithin Shaklee

6 Manfaat Lecithin Shaklee

Lechitin shaklee sangat membantu untuk sapa2 yang nak kurus..

APA MANFAAT LECITHIN?

1. Melindungi hati kita.
Ia menghalang enapan lemak di hati, sirosis hati dan hati berlemak. Yang baiknya ia juga boleh membantu memulihkan kesihatan hati.

2. Memecahkan lemak dan kolestrol
Bertindak sebagai pembersih salur darah, dan pengambilannya juga membantu mengemulsi dan metabolisma lemak, kolestrol dan trigliserid dalam tubuh kita.

3. Melangsingkan dan menghalang obesiti.
Ha ni masalah orang Malaysia! Makin ramai yang obesiti betul tak? Sebelum badan menunjukkan tanda-tanda nak ke arah obesiti tu baik cepat-cepat ambil langkah pencegahan. Kalau kita ambil Lecithin Shaklee ni dalam kuantiti yang betul, makin cepatlah pembakaran lemak degil dalam tubuh kita berlaku tanpa sebarang risiko penyakit sebab ianya seimbang dengan tubuh badan kita. Lecitin semakin cepat membantu jika disertakan dengan senaman yang bersesuaian secara konsisten. Jangan nak senang je ok untuk sihat 🙂

4. Mencantikkan otot dan kulit.
Ia mengelakkan kulit bersisik/kering terutama yang kerap menggunakan pendingin hawa. Lecithin boleh membentuk membran sel, melembabkan serta menghaluskan kulit supaya kulit kita jadi cantik, juga boleh mengaktifkan metabolisma sel dan melambatkan penuaan.

5. Memperbaiki alergi
Ia mampu menghalang platlet darah dari mengaktifkan tisu gegelang di dalam salur darah yang boleh menyebabkan alergi semakin parah seperti penyakit kulis seperti dermatitis dan alergi.

6. Menghalang kejadian batu karang
Batu karang tu terjadi akibat dari kolestrol yang berlebihan dalam badan kita. Jadi Lecithin akan bertindak sebagai pengemulsi supaya kolestrol yang mencanak-canak tu dapat dihalang dari menjadi batu karang.

Leave a Reply

Open chat