PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

6 Fakta Penting Tentang SHAKLEE

6 Fakta Penting Tentang SHAKLEE

“MajoritI pengamal vitamin bertukar-tukar jenama kerana vitamin yang mereka guna sebelum itu tidak berkesan. Sampai lah, mereka ditemukan dengan Shaklee.”

6 FAKTA PENTING BERKAITAN SHAKLEE YG ANDA PATUT TAHU!

>100 tahun inovasi vitamin mesra alam dan Beyond Organik
>100,00 ujian klinikal setiap tahun
>100 lebih (121) medal dari sukan olimpik melinatkan atlet antarabangsa
>100 patent dalam bahan dan kualiti produk
>Lebih dari 100 juta dolar peruntukan untuk penyelidikan dan kualiti
>100 lebih published journal dalam bidang nutrisi dan perubatan oleh saintis shaklee

Hanya Saintis Terhebat di Shaklee,antaranya ialah :

(1) Dr Forrest Shaklee

Beliau adalah pengasas Shaklee. Berjaya mencipta “vitalized minerals”; vitamin moden pertama di dunia. Malah, asal usul perkatan “vitamin” juga dikatakan daripada produk ini.

(2) Dr Yasuhiko Kojima

Penerima PhD in Medical Science dari Universiti Tokyo, merupakan saintis pertama di dunia yang discover Interferon. Terinspirasi dengan konsep “harmoni with nature” oleh Dr Forrest Shaklee; setelah 40 tahun mengkaji, beliau akhirnya berjaya menemui sumber semulajadi yang mampu membantu badan kita menghasilkan Interferon sekaligus menguatkan immuniti tubuh. Itulah produk yang kami gunakan sampai hari ini, Nutriferon Shaklee.

Dan ramai lagi anda boleh buat carian sendiri

Shaklee bukan produk timbang kilo yang dibancuh belakang rumah. Juga bukan produk yang cuma ada marketing department tanpa sebarang saintis langsung. Tapi Shaklee dibangunkan oleh saintis terhebat dunia. Syarikat vitamin mana yang ada Pemenang Nobel Prize di dalamnya, selain Shaklee?

Saintis-saintis yang terlibat di Shaklee juga adalah dari university top 10 di dunia.

Shaklee menjamin produk mereka 100% semulajadi, tiada pengawet, tiada bahan kimia, etc. Sesuai dengan falsafahnya yang “harmony with nature”. Ratusan juta USD dihabiskan untuk uji berkali-kali supaya berkesan dan selamat.

“Shaklee is the Best, and nothing comes second”

Shaklee satu-satunya syarikat vitamin yang punya kesetiaan pengguna paling lama di dunia.Nak sertai keluarga besar kami?

Leave a Reply

Open chat