PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

5 Sebab Bisnes Shaklee Berbeza

5 Sebab Bisnes Shaklee Berbeza

Bisnes Shaklee memang tak mudah.
Setuju 😀
Mana ada bisnes yang mudah kalau nak income 5 angka setiap bulan, betul?

Tapi.. ia jadi simple bila kita ikut sistem yang disediakan. Tak payah terer IT ke.. tak payah pandai cakap pun boleh. Ikut SISTEM yang kami sediakan je.

Pastu ayat..
Tak perlu modal
Tak perlu cari orang
Tak perlu menjual

Tu semua bukan nature bisnes yang bagus yang boleh bertahan lama.

Hatta nk jual nasi lemak pun kena keluar modal bahan mentah, kena keluar tenaga. Kena usaha cari pelanggan. Terpulang la nak bukak tepi jln ke. Nk post dkt group makan2 taman ke..

Bezanya bisnes shaklee ni

1. Modal ikut kemampuan. Perkara plg penting bukan modal. Xde modal sgt pun xpe. Plg2 modal rm35 utk daftar ahli.

2. Tak perlu bukak kedai fizikal. Tak perlu hire staff. Semua tu hidden cost.

3. Income shaklee yang dpt tiap bulan adalah Untung bersih. Tak payah tolak modal stok, sewa kedai, gaji staff. In fact.. keluar modal beli brg terus dpt cash back walau belum jual brg. Income pulak unlimited

4. Ada macam2 reward termasuklah car bonus, trip, pengiktirafan peringkat negara dan global.

5. Bukan bisnes bermusim. Dah lebih 100 thn shaklee dkt dunia ni. Company stabil dan masa pandemik covid-19, bukan takat bertahan.. tapi EXPEND!

Cukuplah 5 point dulu.
Oklah nk buat cekodok Kejap hujan2 ni 😆

Cnp master Norhanita Mohd Yusof

Leave a Reply

Open chat