4 Bulan Turun 20 Kg Dengan Cinch Shake Shaklee

4 Bulan Turun 20 Kg Dengan Cinch Shake Shaklee

Alhamdulillah, masuk ramadan tahun nih bermakna genaplah setahun #jurnalkurusjoelabu . Abg joe bermula pada bulan puasa, sebab hanya kerana peristiwa hitam, pengsan kerana darah tinggi.

Abg joe tak putus asa, tekad, ini adalah permulaan kepada doa yang akan dimakbulkan. Inilah jalan di mana abg joe mula pasa strategi untuk kuruskan badan.

Abg joe dah siapkan slide supaya korang boleh faham, dari segi kajian dan praktikal yang abg joe lalui dan lakukan bersama kak
Ainul Mustafa

Result terbaik yang abg joe dapat adalah pada 11/9/19. Nak tahu apa yang terjadi lepas tuh, bila tak konsisten, terus tak dapat result yang cantik.

Semoga bermanfaat untuk korang semua yang hendak kurus masa bulan puasa, lagi lagi time PKP nih.

testimoni cinch 4 bulan

Korang boleh baca review nih dekat website shaklee, healthresource.shaklee.com/review-leucine-weight-loss/

Point penting di sini ialah
1- Protein untuk jaga otot dan bakar lemak
2- Kandungan leucine yang cukup
3- Blood pressure berkurang seiring
4- Ukurlilit pinggang berkurang

testimoni cinch 4 bulan

Strategi mudah nak kurus ialah ambil cinch shake masa sahur, lepas tuh boleh tambah juga set kurus shaklee yang lain.

Selain itu kena jaga makan, dan mula bersenam. Abg joe teruskan puasa sunat lepas raya.

oh ye time pkp tak boleh jogging, jadi bagus lagi buat bodyworkout dan weight training

testimoni cinch 4 bulan

Masa pergi kelas startup ireach pada 28/jun/2019, semua dah mula perasan abam joe dah start kurus.

So masa ini abam joe dah mula menulis tentang #jurnalkurusjoelabu.

Memang tak boleh bayangkan dapat berat bawah 70 kg masa nih

testimoni cinch 4 bulan

Konsisten terus buat dan buat, akhirnya masa hari merdeka malaysia, tak sangka boleh kecilkan perut.

Belum tahap six pack lagi, tapi takdelah teruk sangat macam dulu, bolehlah pakai baju saize XS

testimoni cinch 4 bulan

Result terbaik abg joe, kalau tengok time ni memang rindu lah, ni kalau konsisten apply semua strategi.

Bila dah tak konsisten, makan merapu, minum air manis, tak ambil cinch konsisten, nampak body fat terus naik jadi 21 %, dah tak bagus untuk lelaki sebenarnya, walaupun BMI bawah 25 normal

testimoni cinch 4 bulan

Samalah juga bacaan blood pressure. Bila dah tak jaga makan, terus naik balik blood pressure nih. Sebab kalau orang kata berat turun blood pressure turun, itu tak berapa tepat. Yang lebih tepat ialah bila BODY FAT %turun, ada harapan BP turun

testimoni cinch 4 bulan

Korang boleh terus baca dan membaca, so jangan buang masa, bulan puasa ni adalah waktu terbaik untuk teruskan misi kurus.

Lagi time PKP, tiada dah nak beli kuih manis manis, takde lagi moreh sedap sedap, sesuai sangat nak diet dan mulakan pembakaran LEMAK !!!!

Semoga berjaya !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat