PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

3S Shaklee

3S Shaklee

Alhamdulillah. Tadi masuk kelas untuk hari yang ke 4. Bersyukur sangat dapat leader2 yang berusaha keras nak curah ilmu kepada semua ahli2nya. So, antara point yang dibincangkan dalam kelas tadi,

3S

Apa tu 3S?

Pertama, Sharing (Kongsi)

Kita kena share setiap hari tentang kebaikan atau manfaat produk Shaklee ni. Kalau kita dah consume S.h.a.k.l.e.e, dan dapat #Shakleeeffect tu, kita kena share pada orang lain supaya benda yang baik atau bermanfaat tu, orang ramai boleh tahu.

Kedua, Sponsoring (Ajak orang jadi ahli)

Kita kena ajak ramai orang jadi ahli bawah kita dan sambil tu kena lah share apa kelebihan yang dia akan dapat kalau jadi Ahli Shaklee. So, dari situ kita boleh buat orang lain tertarik untuk join Shaklee.

ketiga, servicing (berkhidmat / layanan)

Layanan cust0mer elok2. Kalau cust0mer tanya tentang apa2 produk, jawab dengan elok dan berfakta. Bila PR kita bagus, orang akan mula selesa dengan kita dan InsyaAllah kita dah mula build trust daripada cust0mer tu. So, dari situ, cust0mer akan loyal je dengan kita dan tak akan cari ejen lain dah.

So, marilah berusaha gain trust orang untuk join shaklee.

Leave a Reply

Open chat