Month: November 2019

Vivix dan ESP

hooo, bila kita kata Vivix dan ESP ni, ianya satu produk hot Shaklee yang korang patut cuba, dan cuba. Macam mana nak rasa muka lawa, ….

Cerita Vivix Shaklee

CERITA VIVIX Kalau nak dikumpulkan, baik punya cerita banyak gile kot pasal vivix nih,sejak dari 2008, ada je cerita cerita yang miracle, dari muka tak ….

Ulser Perut Shaklee

Sapa kat sini ada problem gastritis? Gastrik adalah sakit dibahagian perut yang membuatkan anda tidak selesa. Ia boleh merosakkan lapisan yang melindungi dinding perut kita. ….

Open chat