PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

2 hari luka czer berair berjaya kering cepat

2 hari luka czer berair berjaya kering cepat

Nak share ngan korang, Testimoni dari Ibu Czer yang dah 25 hari czer,tapi masih tak baik² lagi…luka masih berair,jalan pun ibu ni tak kuat,terbongkok² jalannya…slow sangat..

Luka czer ada 2 tempat yang berlubang kecik,dan mengeluarkan air, org tua biasa panggil air bisa 😣😣..

Setiap hari ibu ini terpaksa berulang alik ke klinik untuk dressing.. ibu ni stress..😥😥 memikirkan mana nak naik keje lagi..tapi diri sendiri masih tak sihat..

25hb April Ibu ni wassap Cheta bagitau masalah dia… Cheta terangkan semuanya pasal vivix dan kaitan dengan luka dalaman dan pembedahan. So ibu ni kata ,dia nak fikir dulu dan nak cari du.it dulu..😥 sebab katanya dia bukannya org berdu.it sangat..tapi untuk kesihatan dia cuba bincang dengan husband dia..

26hb April seawal 6pagi, ibu ni wassap Cheta tanya bila boleh hantar Vivix ke dia.. Petang tu terus Cheta anta ke dia..ajar cara makan semua…kitaorg berbual panjang..

Rupanya baby ni hadir lepas 10 tahun dia tak mengandung, anak sulung dia dah 18thun,anak kedua dah 11 tahun.. ibu ni lupa dah macam mana nak berpantang..makan apa yg tak boleh, itu ini semua di tanya 😁😁…sejujurnya Cheta pun dah nk lupa macam mana rasa berpantang tu 🤣🤣🤣

Alhamdulillah 28hb ibu ni wassap bagitau yang luka dia dah kering semuanya😍😍 tak de keluar air² dah..

Dan harini 29hb 4 doktor kata dah tak payah datang dressing lagi…seronok sangat dia…berjalan pun dah tak terbongkok²,ibu ni makin cergas,makin sihat..berbanding sebelum ambil vivix…memang berbeza sangatttt 😍😍😍

Alhamdulillah inilah moment paling best sekali,bila dapat feedback dari customer macam ni..

Yuppp…vivix memang harganya premium,tapi hasilnya pun “premium” juga tau…🥰🥰 Memang tak kan menyesal bila dah cuba vivix ni 😍😍

Kredit Cheta

 

2 hari luka czer berair berjaya kering cepat

 

2 hari luka czer berair berjaya kering cepat

 

 

Kebaikan Vivix Shaklee Untuk Ibu Berpantang:

 

 

vivix shaklee tipu

 

 

 

▶Memberi tenaga kepada ibu, badan kurang rasa lenguh atau sakit-sakit badan. Tempoh berpantang sangat mencabar bagi si ibu dalam menjaga diri dan bayi.
▶Menyembuhkan organ peranakan si ibu.
Baik pulih kesihatan rahim si ibu yang baru selepas bersalin.
▶Bantu proses penyembuhan luka lepas bersalin. Luka cepat sembuh dan kering sekaligus bantu kurangkan risiko luka terbuka atau bernanah.
Mengelakkan stress atau gila meroyan.
▶Menguatkan sistem imun badan si ibu dari terkena demam, selsema, penyakit berjangkit dan sebagainya.
▶Meningkatkan metabolisme badan si ibu jadi boleh membantu mengelak berat naik mendadak kerana masa berpantang si ibu tak boleh banyak bergerak.
▶Mencantikkan & menyihatkan kulit si ibu kerana Vivix tinggi antioksidan yang bagus untuk melambatkan proses penuaan kulit. Secara tak langsung kulit baby juga bertambah cantik dan sihat.
▶Menggalak tekanan darah yang sihat buat ibu.
▶Kurangkan rasa sakit lepas bersalin terutama yang bersalin czer/pembedahan.

 

 

BAGAIMANA MAHU VIVIX LUKA BERSALIN SHAKLEE ?

Untuk keterangan lanjut atau sebarang pertanyaan masalah bersalin czer jahitan terbuka, anda boleh menghubungi saya Ainul Mustafa  013-3612717

klik sini > www.wasap.my/60133612717/vivixczer

Leave a Reply

Open chat