PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

10 Sebab Kena Datang National Conference (NC) Shaklee 2019

10 Sebab Kena Datang National Conference (NC) Shaklee 2019

1. NC merupakan acara Rally Motivasi Kejayaan Terbesar Tahunan bagi Shaklee Malaysia yang diadakan setiap tahun.

2. Semua Agen Shaklee yang Hebat akan diraikan atas hasil titik peluh mereka pada Cycle lepas.

3. Siapa yang hadir, berpeluang berjumpa dan bergambar dengan STARAchievers dari seluruh negara. Dapat berjumpa juga dengan upline dan sideline juga.

4. Dapat menimba ilmu dan aura kejayaan dari Speakers yang terpilih dan terbaru.

5. Dan anda dapat Door Gift serta berpeluang memenangi Lucky Draw Handphone Huawei Mate20 (SAA dan Master) dan Huawei Nova4 (Semua yang hadir).

6. Yang paling penting adalah anda mesti excited dan kongsikan excitement ini dengan business partners. Ajak husband datang sekali kalau anda serius nak berjaya.

7. Tips nak berjaya dalam Shaklee, anda perlu buat dalam berkumpulan. Jadi, masa ini yang terbaik untuk kongsikan dengan team anda.

8. Rugi rasanya kalau anda tidak ambil peluang keemasan ini sebab acara ini hanya ada 1 kali dalam 1 tahun. Tolak semua alasan (maklumlah, sekarang ini banyak majlis kahwin). Ini adalah peluang baik untuk mendapatkan inspirasi dan kesedaran diri utk berjaya seperti Star Achiever Awards (SAA).

9. Insyaallah, lepas NC ni sahaja. Semangat dah berkobar-kobar. Mudah rasanya nak bergerak pantas ibarat kereta yang dipasang enjin turbo.

10. Jadi mulai hari ini, dah boleh start Fokus Bagaimana & Siapa yang anda nak bawa untuk hadir ke NC ini nanti. Sebab bila buat bisnes Shaklee ini bukan hanya bergantung pada Sales semata-mata. Tapi dengan aura NC ini mampu mengerakkan Jiwa manusia yang jauh lebih hebat.

Semoga kita yang buat bisnes Shaklee ini faham dan jelas kenapa kena datang national conference shaklee. Akhir kata, Selamat Closing juga buat semua untuk penutup Cycle ini. Buat yang terbaik.

Jumpa anda di NC nanti yer kawan-kawan yang hebat.

Leave a Reply

Open chat